brandwerende kasten van goede kwaliteiten

brandwerende kastenBij ons op het bedrijf staat veiligheid voorop. Mijn werknemers moeten goed en voorzichtig te werk gaan. Ik ben van mening dat de meeste werkgevers er hetzelfde over denken. Aangezien het belangrijk is om brandwerende kasten te hebben, heb ik er laatst een paar gekocht. Een goede vriend van mij had goede ervaringen met asecos. Het bedrijf verkoopt van alles. Zo verkopen ze rokersruimtes, opvangbakken, luchtreinigers, ventilatie’s en nog veel meer. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Over het gehele assortiment hebben ze ook fantastische prijzen. Dat kon ik zien, omdat concurrente stukke duurder waren dan asecos.

Op maat laten maken. kasten

Op de website zag ik staan, dat je brandwerende kasten op maat kon laten maken. Ik heb daar toen gelijk gebruik van gemaakt. Telefonisch hadden we alles besproken. Zo bespraken we de maten, kosten en kon je merken dat ze er veel verstand van hadden. In totaal heb ik maar 5 dagen hoeven wachten op mijn kast. Ik vind dat heel netjes! Het bedrijf verdiend daarom ook een groot compliment. Alles wat ik van het bedrijf verlangde voor mijn aankoop kwam uit. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Mocht je er niet uitkomen zijn ze ook telefonisch bereikbaar of via de mail!