Besparen op Financial Lease, wie wil dat nou niet?

audiFinancial Lease is zeer voordelig. Maar ook binnen de wereld van Financial Lease valt er veel te besparen. Hieronder de beste manieren om te besparen op uw nieuwe auto.

Als u een auto wilt kopen via Financial Lease, dan is het slim om een afspiegeling te maken tussen een occasion en een nieuwe auto. Met name bij het kleinere segment en bedrijfsauto’s komt het vaker voor dat nieuwe auto’s voordeliger zijn. Het is dus aan te raden om telkens een afweging te maken tussen een nieuwe auto en een occasion.

Ook kan aangeraden worden om nader onderzoek te doen naar occasions die zeer veel aangeboden worden. Het gaat dan vaak om auto’s die voor bedrijven zeer aantrekkelijk waren, maar waar particulieren weinig interesse in hebben.

Onderzoek ook de Financial Lease van een jong gebruikte auto. De investering in een occasion is veel lager dan de investering in een nieuwe auto, waardoor deze optie met name voor starters een goed alternatief is. auto    

Ten slotte wordt aangeraden een occasion te zoeken met niet (te)veel kilometers op de teller en onderzoek te doen naar de brandstof- en onderhoudskosten. Als u bij de afsluiting van uw leasecontract advies over een geschikte auto wenst te ontvangen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Financial Lease Twente. U bent bij Financial Lease Twente verzekerd van maatwerk dat optimaal aansluit bij uw onderneming.