Waar moet u beginnen wanneer u zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen wilt?

Wij hebben een groot bedrijf en wij hebben de afgelopen jaren toegewerkt naar een meer virtuele werkplek. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij onze mensen daarmee beter konden bedienen. Daarmee heb ik het over de mensen bij ons op kantoor. Zij wilden namelijk graag meer thuiswerken en dat was voor ons ook beter omdat wij de werktijden beter konden spreiden. Sommige mensen wilden namelijk graag heel vroeg beginnen met werken, anderen zouden liever langer door willen gaan in de avonduren. Een gevolg van dit nieuwe werken was dat wij ons kantoor niet meer nodig hadden. Wij hebben er meerdere dus wij wilden graag een verhuren. Wij wilden zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen omdat wij dachten dat wij genoeg verstand van zaken hadden om zelf het verhuren van een bedrijfspand te regelen. Dat bleek ook het geval te zijn, maar er was een grote maar. Wij wilden namelijk graag een advertentie plaatsen op Funda omdat wij dan een groot publiek konden trekken, zo dachten wij. Wat wij echter niet in de gaten hadden was dat wij niet zomaar een pand op deze site konden plaatsen. Je kunt dus zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen, maar je hebt wel een podium nodig om je pand te tonen aan het grote publiek. Wij zijn daarom gaan kijken of wij mensen konden vinden die ons met dit dilemma konden helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de mogelijkheden op de site debedrijfsmakelaar.nl konden gaan kijken. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen willen. Deze site kwam voor ons als een geschenk uit de hemel omdat wij gelijk in de gaten hadden dat deze mensen snapten wat wij nodig hadden. WIj wilden graag snel spijkers met koppen slaan en dat konden wij doen met behulp van deze pagina. Mocht u daarom ook graag met deze mensen willen werken, dan kunt u altijd even naar hun pagina surfen. Daar staat namelijk veel meer info dan ik hier in dit korte artikeltje kan uitleggen.

Wij konden zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen

Wij wilden zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen omdat wij dan hopelijk minder kosten hoefden te maken. Dat bleek een juiste inschatting te zijn omdat wij niet een specialist hoefden te vragen om al het werk te doen dat wij zelf ook wel konden doen. Het zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen is ons dan ook heel goed geregeld. Wij hebben dankzij debedrijfsmakelaar.nl ons pand op Funda gekregen en binnen een paar dagen hebben wij al een goede huurder gevonden. Beter kon gewoon niet.

Wilt u ook een pand verhuren?

Mocht u ook een pand willen verhuren, dan kunt u via debedrijfsmakelaar.nl zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen. Ik kan zeggen dat:

  • Wij heel goede zaken hebben gedaan met deze mensen
  • Wij gemerkt hebben dat wij hier snel konden handelen
  • Wij met deze samenwerking heel veel geld hebben weten te besparen

Ik hoop dat u hier ook goede zaken kunt doen.