boekhouden

Voordelig gestart met de opleiding boekhouden

Al een hele tijd wilde ik met de opleiding boekhouden starten. Echter zou dit een studie zijn waarnaast ik ook zou blijven werken. Dat betekent dat ik hier geen lening voor kan krijgen van de overheid of zo. Het is heel lastig om op latere leeftijd nog met een studie te beginnen en dat ook goed te kunnen financieren. Ik heb geen geweldige baan en daarom ook niet voldoende geld over om zo’n studie te bekostigen, laat staan als ik straks nog wat minder ga werken door de opleiding boekhouden. Online ben ik gaan zoeken naar verschillende mogelijkheden, zodat ik dit toch waar kon maken. Ineens kwam ik bij Fabius opleidingen terecht en zij hadden op dat moment een ideale korting! Hun studie zijn sowieso niet belachelijk duur, zeker degene die ik wilde doen. De kosten zijn al lager omdat het op MBO niveau is. Daarnaast hadden zij nog een vroegboekkorting van wel 75 euro! Dat zag ik wel zitten, omdat op deze manier de kosten een flink stuk afnamen en ik de rest van de studie wel zou kunnen bijbenen.

 

boekhouden

Contact opgenomen

Al gauw had ik contact opgenomen met Fabius opleidingen en zo kon mijn carrière in de economie starten! Althans, de studie natuurlijk. Daar ga ik nu mee beginnen en over twee jaar ben ik helemaal klaar om in het werkveld aan de slag te gaan. Daar kijk ik erg naar uit omdat ik hier al jaren lang echt een passie voor heb. De opleiding boekhouden past helemaal bij mij, dus ik ben benieuwd wat mij te wachten staat!

 

boekhouden