Video reviews

Waar er vroeger voornamelijk reclame werd gemaakt via advertenties, huis- aan huisbladen of televisiereclames is dat nu eigenlijk een beetje achterhaald. The Re view Company denkt daar precies hetzelfde over en heeft een andere manieren van reclame maken bedacht door middel van een video review.

Wat is een video review?

The Review Company pakt adverteren heel anders aan.

Zij zijn er van overtuigd dat een boodschap pas echt goed en overtuigend overkomt wanneer niet het bedrijf dat zijn product wil verkopen de boodschap overbrengt, maar wanneer de klant dat zelf doet. Zij maken een video van de klanten die hun eerlijk en oprechte mening vertellen over een dienst of product. Op deze manier komt de boodschap veel echter over, dan wanneer een bedrijf zelf vertelt waarom je dit product zou moeten hebben of gebruiken. 

Voordelen van een video review

Zoals eerder beschreven is een video review zoals The Review Company dat maakt helemaal van deze tijd, omdat anno 2018 mensen eigenlijk een groot gedeelte van hun tijd besteden aan het kijken van filmpjes op hun telefoon of tablet.  De boodschap is ook een stuk geloofwaardiger wanneer een klant zijn of haar mening geeft en zeker wanneer je daar een gezicht bij ziet. Doordat er verschillende mensen worden geïnterviewd worden en er dus van verschillende kanten een zegje over wordt gedaan krijgt de klant een goed overzicht van het product.