Toppunten van Surfshark

Er bestaan veel verschillende VPN-aanbieders. Goedkoop, duur, snel, langzaam, en allemaal hebben ze verschillende voorwaarden. Vanzelfsprekend is er altijd één beter dan de ander en biedt de ene provider een betere gebruikservaring dan de ander. In dit blog lichten we de voordelen toe van Surfshark; een bekende VPN-service die door veel mensen wereldwijd wordt gebruikt.

Geen registraties

Surfshark houdt niet bij wat en wanneer je iets gedaan hebt op het internet. Je privacy en anonimiteit worden dus echt gewaarborgd. Binnenkomende en uitgaande IP-adressen worden niet opgeslagen, net zoals je browse-, download- en aankoopgeschiedenis, netwerkverkeer en overige informatie die mogelijk terug naar jou te leiden zijn. Ze slaan alleen enkele gegevens op, zoals een e-mail adres, voor eventueel contact en facturen. Je vrijheid online is dus zo goed als zeker gegarandeerd.

Onbeperkt aantal verbinden en apparaten

Als je Surfshark samen met anderen gebruikt, dan hoef je je geen zorgen te maken over het aantal apparaten waarmee verbinding kan worden gemaakt. Deze VPN-provider legt namelijk geen beperkingen op aan het aantal apparaten dat verbinding kan maken met het netwerk.

Netflix!

Voor velen erg belangrijk tijdens deze Coronatijd; Netflix. Het goede nieuws is dat buitenlandse content te zien als je Surfshark gebruikt. Zo kun je ook content bekijken die in bijvoorbeeld Amerika aangeboden wordt, terwijl je in Nederland bent. Je bent dan dus niet gebonden aan een gelimiteerde content.

Prijs-kwaliteit-verhouding

Hoe duur of goedkoop iets is, ligt altijd persoonlijk. Echter, Surfshark wordt aangebonden voor ongeveer 2,50 euro per maand als je een abonnement van twee jaar aanschaft. Dit is gemiddeld, maar deze provider biedt wel veel voordelen aan. Zo biedt het hoge kwaliteit en de anonimiteit en privacy die je graag wilt online.

Ga voor een volledige Surfshark review naar https://goodvpnservice.com/.