spaghettimatten

Spaghettimatten voor binnen als buiten te gebruiken

Spaghettimatten, kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Door de open structuur valt het zand en ander viezigheid door de mat heen. Door deze op te tillen en daaronder te vegen, maak je het weer schoon. Mocht er ondanks deze open structuur toch vuil aan blijven kleven, dan kan je dit met water schoonmaken. Voor hardnekkig vuil, is zelfs een hoge drukspuit aan te raden. Toen ik voor de allereerste keer een bedrijf binnen liep en hier zo een mat zag liggen was ik verkocht. 

Buiten liep je over deze mat alsof je over gras heen liep. Lekker zacht en deze maakte meteen mijn schoenen schoon. Want toen ik uit mijn auto stapte, lag daar wat modder. Helaas zag ik dat te laat en stapte hier volledig in. Gelukkig heeft deze mat buiten alles eraf gekregen, voordat ik bij het bedrijf naar binnen liep. spaghettimatten

Zulke spaghettimatten moeten wij ook in ons bedrijf hebben

Mijn afspraak bij een bedrijf, heeft mij doen beseffen dat een mat voor een heel andere uitstraling kan zorgen. Niet alleen buiten, maar ook binnen. Via het internet kwam ik op de website van de iMatshop. Hier zag ik zoveel modellen voorbij komen, dat het bijna duizelde in mijn hoofd. Alles wat je hier kon bestellen was zo mooi en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Sterker nog, hoe meer je hier besteld, des te goedkoper het gaat worden.

Inmiddels heb ik mijn bestelling gedaan en heb een paar mooie spaghettimatten gekocht. Eentje voor buiten, een mooie rode mat. Dan heb ik in de hal een langwerpige mat uitgezocht. Behalve dat het netjes staat, dempt het geluid van hakken. Dit is vooral voor de baliemedewerkers erg fijn als zij hier aan de telefoon zitten. Tevens pronkt er nu een mooie mat op de grond met een foto en ons logo erop.  spaghettimatten