stille PC

Professionele computers 

Of je nu een particulier bent die hoge eisen stelt aan een computer, of een bedrijf die alleen maar het beste wil. Een stille PC wil iedereen, neem alleen genoeg met het beste. Een computer die samengesteld is naar de werkzaamheden die je moet doen, dit betekent dat je altijd een goed systeem hebt wat aankan wat je wilt doen. De maatwerkoplossingen zijn gericht voor ieder bedrijf, wat je ook doet en wat de werkzaamheden ook zijn die je wilt verrichten.

Altijd een betrouwbaar systeem

Waarvoor je een computersysteem ook nodig hebt, een stille PC van ikbenstil.nl laat je niet in de steek. Een camerasysteem ter beveiliging, of een systeem waarmee je kilometers ver op zee je bedrijf draaiend moet houden. Zij weten wat je nodig hebt, hoe belangrijk de computer is voor je bedrijf. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd, dat je met een computer werkt waar je op kunt vertrouwen. Waarvan je weet dat deze je niet zomaar in de steek laat, en doet waarvoor je hem nodig hebt.

stille PC

Speciaal voor laboratoria

Soms kun je een computer niet missen voor je werkzaamheden, in een laboratorium is echte een stille PC wel vereist vanwege de concentratie. Bij ikbenstil.nl worden computers samengesteld die niet zijn voorzien van een fan, de koeling gebeurd namelijk op een andere manier. Tijdens het bouwen wordt ook aan het energieverbruik gedacht, om met het minste energieverbruik tot grote prestaties te komen tijdens je werk. Wil je ook alleen het beste voor je bedrijf, of voor thuis? Ga snel op ikbenstil.nl kijken en maak een weloverwogen keuze.