Nieuwe systeemvloer besteld voor in het magazijn

Het magazijn bij ons op het kantoor hebben wij recent gerenoveerd. Ook hebben wij hier een nieuwe systeemvloer laten plaatsen. Voorheen hadden wij hier alleen maar beton liggen, echter oogt dit niet vriendelijk en zeer zeker niet ideaal. Het feit dat dit dan geregeld opnieuw gelegd moest worden kost geld. Iets wat niet zomaar voor het oprapen ligt bij ons. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een andere oplossing hiervoor. Het liefste wilde ik dit zo snel mogelijk zien te realiseren, puur om ervoor te zorgen dat het personeel ook het werk weer kan voortzetten.

Snel gevonden

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Diverse bedrijven had ik toen die tijd gevonden welke potentie hebben om bij ons de vloer in orde te maken. Alleen op de website van Anera ben ik blijven hangen. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat het werk verricht moet worden. Tevens hanteren zij ideale prijzen om het ook daadwerkelijk te realiseren.

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een offerte op te vragen bij dit bedrijf. Tijdens het telefonisch gesprek wat ik met dit bedrijf had werd ik ook erg vriendelijk en zeer netjes geholpen. Voor mij was het vanaf dat moment al wel duidelijk dat zij bij ons de vloer mogen aanpakken. Een prachtige systeemvloer welke zij bij ons dan ook hebben gerealiseerd is fantastisch!