inkt

Inkt voor je printer

Wie veel printjes maakt moet er rekening mee houden dat nieuwe inktcartridges een flinke kostenpost kunnen zijn. Dat komt doordat niet de inkt, maar de digitale techniek in de cartridge erg geavanceerd zijn. Als een cartridge leeg is heb je daar niets meer aan. Eigenlijk is dat zonde. Dat vinden ze bij inktcartridge.nl ook en daarom hebben ze een truc bedacht waardoor de techniek van de cartridge meermalen kan worden gebruikt. Ze hebben een eigen inkt ontwikkeld, en daarmee kunnen oude inktcartridges worden gevuld. Die worden verkocht voor een stuk lagere prijzen dan die van nieuwe cartridges.

inkt

Goede kwaliteit inkt

De cartridges die door de fabrikanten van de printers worden geleverd zorgen altijd voor uitstekende afdrukken. Dat komt door de combinatie van de cartridge en de kwaliteit van de inkt. De inkt die door printerinktshop.nl is ontwikkeld is net zo goed van kwaliteit als die van de fabrikant. Je kunt geen verschil zien in de kwaliteit van de afdrukken. Daarom is het kopen van inkt bij printerinktshop.nl een slim idee. Door het hergebruik van de cartridges lever je bovendien een bijdrage aan het milieu. Want daardoor komen er minder oude cartridges, die slecht afbreekbaar zijn, in het afval terecht.

Kies de juiste cartridge

inkt

Bij het selecteren van de juiste inkt voor je printer krijg je veel hulp op de website van printerinktshop.nl. Je kiest eerst of je inkt nodig hebt of toner voor een laserprinter. Vervolgens kies je het merk printer en daarna selecteer je het model van je printer. Dan komt automatisch in beeld welke cartridges geschikt zijn. Als je geluk hebt is de inkt die je nodig hebt in de aanbieding, zodat je helemaal een lage prijs betaalt. Inkt die voor middernacht wordt besteld heb je een dag later in huis.