Heb jij ook horeca parasols?

logoWij als ondernemers onder mekaar zijn maar al te graag benieuwd hoe dat een ander het doet. Het gebruik van horeca parasols is hier een ding van aangezien wij afgelopen week druk bezig zijn geweest om goede parasol te vinden voor het terras. Wij hebben niet een terras die je  verwacht, ons terras is bedoeld voor het personeel. Doordat we voor het personeel buiten een ruimte hebben gecreëerd dienen we er natuurlijk ook voor te zorgen dat ze wel droog kunnen staan wanneer het regent. Ikzelf heb niet genoeg tijd om in de winkel op zoek te gaan naar goede parasol waardoor ik er wel verwacht had dat ik het op het internet vinden kan.horeca-parasols

Xterior helpt!

Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier heb ik namelijk alle leuke horeca parasols gevonden waar ik naar op zoek was. Ik kon ze niet allemaal meenemen waardoor ik een keuze maken moest….

Uiteindelijk is het mij wel gelukt om een keuze te maken hoor! Ikzelf hou van een strakke design en deze hadden ze gelukkig in de aanbieding voor mij. Ik heb zelf de maten doorgegeven en vervolgens werd het netjes bij mij op de zaak afgeleverd. Het monteren van de parasols was zelfs voor mij erg gemakkelijk, goede beschrijving erbij maakt het mogelijk!horecaparasol