bijles

Heb jij bijles nodig ?

Wanneer je op de middelbare school zit kan het leren je soms zwaar vallen. De overgang van de lagere school naar de middelbare school is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Op de lagere school werd je namelijk nog veel geholpen door je juf  met het maken van huiswerk en het leren voor toetsen. Op de middelbare school krijg je minder hulp van je docenten en sta je er ineens grotendeels zelf voor. Deze verandering kan ineens erg zwaar vallen als jij niet zo goed bent in het jezelf ertoe zetten om te leren. Het kan dan zelfs zo zijn dat je erachter komt dat je een leerachterstand opbouwt omdat je het niveau van uitleg in de klas niet aan kunt. Het is dan misschien verstandig voor jou om eens te gaan kijken naar een vorm van bijles

Hulp van studenten

Als je via een organisatie op zoek gaat naar bijles, word dit vaak geregeld door studenten. Dit zijn personen die al aan een HBO of universitaire studie bezig zijn. Ze hebben de stof die jij dus lastig vindt al jaren geleden afgerond. Hierdoor weten ze wat er van je verwacht wordt en kunnen ze je helpen. Ook kennen ze vaak bepaalde trucjes waardoor jij opdrachten makkelijker kunt maken of bepaalde lesstof makkelijker kunt onthouden. Vaak zijn dit soort lessen vol met extra uitleg na school zodat je geen actuele lessen hoeft te missen.

bijles

Avonduren

Je hoeft er niet bang voor te zijn dat wanneer je extra les krijgt je bepaalde dingen met je vrienden niet meer kunt doen. Veel van dit soort lessen worden namelijk in het weekend of in de avonduren georganiseerd. Hierdoor kan jij gewoon na school lekker met je vrienden afspreken om een potje te gaan voetballen.