Goudbaar kopen doe je bij Yukon Europa

Voor de beste zuiverheid goudbaren tegen lage prijs ga je naar Yukon Europa. Yukan geeft namelijk 10% op de huidige goudprijs en bied service tot het eind.

Wat is een goudbaar?

Een goudbaar ook wel goudstaaf genoemd is in de praktijk gewoon een zuiver blok(je) goud. Met daarop de naam van de producent, het logo van de producent, de zuiverheid en Eventuele aanvullende gegevens zoals het gewicht. Mocht een van deze dingen er niet opstaan schaf de goudbaar dan ook niet aan. Een goudbaar is vaak beschikbaar in 1 gram, 2.5 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 ounce (31,103 gram), 50 gram, 0,1 kg, 0,25 kg, 0,5 kg, 1 kg, 5 kg en 12,5 kg.

Waarom goudbaren kopen?

Goudbaren zijn een safe haven voor ons vermogen. Het is een tastbaar product dat vaak omgekeerd evolueert vergelijken met aandelen of obligaties. Goudbaren hebben ook intrinsieke waarde. Het weet dus al 5000 jaar zijn financiële kracht daad te zetten. Goudbaren worden uitgegeven door gecrediteerde maatschappijen waar je ook gelijk een certificaat van echtheid bij krijgt. Op moment van aankoop is de echtheid en de waarde dus gelijk duidelijk. Goudbaren geven ook veel meer zekerheid In tegenstelling tot gouden munten waarbij je dus ook betaald voor het artistieke karakter. Wat dus je lang niet altijd een goede investering is omdat het duurder is dan de huidige goudprijs