Dankzij boekhouder Leerdam is een grote last van mijn schouders af!

Ikzelf ben een geruime tijd bezig geweest met het in orde brengen van de administratie! Het verlies van een grote klant drukte namelijk enorm negatief op de omzet. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een professionele boekhouder Leerdam die mij hierbij kon gaan helpen. Hoe kon ik het beste mijn administratie gaan verwerken en dergelijke. Via het internet belandde ik al vrij snel op de website van administratiekantoor Meerkerk. Bij dit administratiekantoor Meerkerk had ik de mogelijkheid om een professionele boekhouder Leerdam in te huren, die gespecialiseerd is in vrijwel alle administratiewerkzaamheden.

Boekhouder Leerdam

Meer informatie

Zie hieronder welke administratiewerkzaamheden administratiekantoor Meerkerk voor u kan verzorgen:

  1. Salarisadministratie
  2. Bijhouden en bijwerken van lopende administratie
  3. Tussentijds overzicht
  4. Inkomsten belasting
  5. Begroting
  6. Jaarrekening
  7. Begeleiding voor startende bedrijven
  8. Venootsschaps belasting
  9. Loonbelasting
  10. Omzetbelasting

Na het zien van al deze diensten nam ik het besluit om contact op te nemen met dit administratiekantoor. Simpelweg omdat ik een aantal vragen had over de eventuele kosten van een samenwerking!

Goede samenwerking

Geweldig administratiekantoor!

Ikzelf kan u garanderen dat ik zeer tevreden ben over het bovenstaande administratiekantoor. Ik heb het grootste gedeelte van mijn administratie overgedragen aan dit externe administratiekantoor. In samenwerking met de vakkundige boekhouders en dergelijke heb ik grote stappen weten te maken. Dankzij de geweldige hulp wordt mijn administratie netjes verwerkt en ook smijt ik geen geld meer over de balk heen, zonder dat het nodig is.

Bent u een startend ondernemer of heeft u gewoon hulp nodig bij het onderhouden van uw onderneming? Neemt u dan contact op met het bovenstaande administratiekantoor!

Jaarrekening