brievenbusdoos

Brievenbusdoosjes, ideaal verpakkingsmateriaal!

brievenbusdoos met bovenklep sluiting-228x228Brievenbusdozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren. De doosjes worden ongevouwen geleverd. De producten komen altijd onbeschadigd aan door dit stevige verpakkingsmateriaal. Er zijn ook brievenbusdozen verkrijgbaar met een plakstrip, zodat je geen tape meer hoeft te gebruiken om de verpakking dicht te maken. Lees verder voor mijn ervaring met dit ideale verpakkingsmateriaal!

Gemakkelijk, snel en professioneel verpakken

De bestellingen die ik naar mijn klanten verstuur zijn verpakt in brievenbusdozen. Dit geeft een professionele uitstraling. Voorheen verstuurde ik breekbare producten via pakketpost, om schade te voorkomen. Voor mij zijn brievenbusdozen daarom een uitkomst, maar ook voor de postbode; er hoeft niet te worden aangebeld, zodat het pakketje op ieder tijdstip kan worden bezorgd. Daarnaast bespaar ik ook heel veel geld op de verzendkosten met deze doosjes. Het is enorm fijn dat de producten onbeschadigd blijven door het stevige karton, dus door het gebruik van de doosjes wordt de transportschade geminimaliseerd. Hierdoor is de klanttevredenheid binnen mijn bedrijf gestegen. Dit is uiteraard heel erg belangrijk voor mijn bedrijf.

De brievenbusdozen zijn makkelijk te vouwen, daardoor zijn ze snel klaar om te gebruiken. Je kunt van alles verzenden met de brievenbusdoosjes; boeken, cd’s, chocolade, sieraden, kleding of andere kleine voorwerpen. Het is zelfs mogelijk om food-producten te verzenden in deze doosjes! Kortom: voor mij werkt dit verpakkingsmateriaal zeer efficiënt en ontvangen mijn klanten de bestelde producten altijd in perfecte staat in een professionele verpakking.

Wilt u ook de klanttevredenheid in uw bedrijf verhogen en efficiënt werken? Kies dan voor de brievenbusdoosjes. Deze zijn te bestellen via deze website: deverpakkingswebwinkel.nl