Bedrijfsongeval wie betaalt de kosten?

Bedrijfsongeval wie betaalt de kosten? Wanneer je van de schrik bent bekomen, dan zal je snel op deze vraag komen. Om het juiste antwoord te krijgen is het aan te raden om contact te zoeken met een advocaat. Wanneer je eens op de website, sapadvocaten.nl kijkt dan zal je zien dat je hier aan het juiste adres bent als je slachtoffer bent van een bedrijfsongeval maar je jezelf afvraagt, wie betaalt de kosten? 

In mijn geval heb ik ernstig letsel opgelopen aan een machine waar ik mee werkte. De machine is vast komen te zitten en ik wilde een product los wrikken. Op het moment dat ik het product uit de machine haalde, heeft de machine nog twee seconde doorgedraaid terwijl ik op de noodstop had gedrukt.

bedrijfsongeval wie betaalt de kosten

Bedrijfsongeval wie betaalt de kosten? In mijn geval de werkgever

Bedrijfsongeval, wie betaalt de kosten? Is in mijn geval de werkgever. Het was nog wel even lastig omdat de werkgever ervan was overtuigd dat het mijn eigen schuld was. Maar de machine was wegens slecht onderhoud niet meer veilig. Dat was ook de reden waarom de machine niet direct stopte nadat ik op de noodknop had gedrukt. Ik heb dus goed gehandeld en mijn werkgever is nalatig geweest. 

Wanneer ik geen advocaat had ingeschakeld en ik dus niet wist wat mijn rechten zijn. Dan had ik beslist in mijn nadeel gehandeld bedenk ik mij achteraf. Daarom wil ik met mijn bericht zeggen dat het echt verstandig is om een advocaat in te schakelen bij een ongeval. De advocaat is op de hoogte van de wet en de regels die gelden en denkt mee in jouw voordeel. Hierdoor weet je zeker dat je achteraf kunt zeggen dat je op de juiste manier hebt gehandeld.

Mijn zaak is tot een goed einde gekomen en daarom mijn complimenten over sapadvocaten.nl.

bedrijfsongeval