Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning gekregen

Soms kan een bedrijf wel eens administratieve ondersteuning gebruiken. Veel bedrijven steken al hun tijd in de werkzaamheden van hun bedrijf. Daarbij worden vaak de financiële zaken vergeten. Deze papieren worden dan op een stapel gegooid en worden veel te laat verwerkt. Ook kan het soms zijn dat een medewerker ziek wordt en dat de organisatie en planning niet meer goed loopt. Dit heb ik helaas onlangs ook meegemaakt. Mijn secretariële medewerkster had zich ziek gemeld en ik dacht dat de ziekmelding maar een paar dagen zou zijn. Het bleek een stuk ernstiger te zijn en het zou een lange tijd duren voordat zij weer terug op de werkplek zou komen. Hierdoor is mijn planning helemaal in de war geschopt.

Administratieve ondersteuning

Professionele diensten

Vanwege de ziekmelding, moest ik op zoek naar een tijdelijke oplossing om mijn planning weer helemaal soepel te laten verlopen. Via het internet kwam ik terecht op de website van het bedrijf: PA2U. Zij bieden administratieve ondersteuning op maat. Zo kan dit bedrijf tijdelijk inschakelen totdat mijn secretariële medewerkster weer terug is. De medewerker van dit bedrijf houdt onder andere voor mijn bedrijf nu de planning en agendabeheer bij. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten van deze onderneming.