Activiteiten Abel als bedrijfsuitje

Voor de teambuilding van ons bedrijf waren we op zoek naar een leuke activiteit die iedereen kon bekoren. We hebben een bedrijfje met ongeveer 15 personen en we wilden graag de teamspirit binnen het bedrijf versterken door een leuke activiteit te organiseren. We waren op zoek naar de perfecte activiteit. We zijn tijdens onze zoektocht gebotst op Abel Activiteiten.

Onze tevredenheid over Abel Activiteiten

Abel heeft een zeer groot aanbod aan activiteiten, vandaar dat we ook voor hen hebben gekozen om voor ons een leuke activiteit in elkaar te steken. Samen hebben we besproken welke activiteit het meest gepast was voor onze werknemers. Het is natuurlijk belangrijk dat iedere persoon zich goed voelt in de activiteit die we doen en zo ook kan openbloeien.

We hebben een pakket samengesteld van een aantal avontuurlijke activiteiten, we waren er namelijk van overtuigd dat deze activiteiten het beste zouden werken om een unieke connectie te creëren tussen onze personeelsleden. Een van de activiteiten was namelijk Leap of Faith of vertrouwenssprong en deze activiteit viel erg in de smaak.

Voor onze volgende teambuilding zullen we beslist ook samenwerken met Abel Activiteiten. Ieder personeelslid was zeer tevreden over de teambuilding en nadien werd er nog weken nagepraat over deze avontuurlijke dag. Als onze werknemers tevreden zijn, zijn wij dat natuurlijk ook en wensen we zullen activiteiten natuurlijk te herhalen in de toekomst.